DC kaalilaatikko

Kuullota sipuli ja kaali erissä.

Laita tilkka vettä kattilaan sekä siirappi, anna sipuleiden ja kaalin hautua kannen alla.

Paista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla ja jollain muulla (meirami, juustokumina).

Kerrosta kaalta ja jauhelihaa vuokaan.

Lisää kerma.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 652 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 537g162kcal6.7g25.8g1.1g9.1g
Valkokaali keräkaali 5982g1661kcal71.2g242.9g12g125.6g
Voi vähäsuolainen 54g389kcal0.6g0.2g43.6g0g
Siirappi 169g509kcal0.2g125g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2876g4774kcal546.4g0g287.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 383g1266kcal7.7g11.5g134.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17522kcal1265.6g810.8g957g269.4g
Valittu annoskoko10000g8761kcal632.8g405.4g478.5g134.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4381kcal316.4g202.7g239.3g67.4g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.1g4.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281464