Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Kidneypapu, suolaliemessä316g347kcal24.6g56.8g1.6g25.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 188g602kcal50.3g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Paprika vihreä 128g27kcal1.2g3.2g0.4g2.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g2390kcal159g165.6g116.8g71g
Valittu annoskoko1044g1195kcal79.5g82.8g58.4g35.5g
Annoskoko puolitettuna522g598kcal39.8g41.4g29.2g17.8g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125826