Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g786g189kcal9.4g26.7g1.6g16.5g
Oliiviöljy 61g536kcal0g0g60.6g0g
Dijonsinappi, Maille, Original45g31kcal1.8g3.6g1.3g1.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)45g9kcal0g2.9g0g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1589kcal26.6g75.2g127.4g36.8g
Valittu annoskoko1044g794kcal13.3g37.6g63.7g18.4g
Annoskoko puolitettuna522g397kcal6.7g18.8g31.9g9.2g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139318