Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g338g810kcal29.7g158.6g6.1g40.5g
Ketsuppi 90g82kcal1.1g17.3g0.4g1.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)248g446kcal56.9g0g19.8g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g113g439kcal27g1.1g36g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro23g6.9kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g9g15kcal0.7g2.9g0.1g0g
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g3905kcal296.8g361.6g130g84.6g
Valittu annoskoko1044g1952kcal148.4g180.8g65g42.3g
Annoskoko puolitettuna522g976kcal74.2g90.4g32.5g21.2g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424