Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)100g358kcal14g69.9g2.2g5g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 400g552kcal74.9g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g225g607kcal21.1g103.4g10.3g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g3907kcal223.2g358.2g171.4g30.6g
Valittu annoskoko1044g1953kcal111.6g179.1g85.7g15.3g
Annoskoko puolitettuna522g977kcal55.8g89.6g42.9g7.7g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657