Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha686g1138kcal130.3g0g68.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso34g5.1kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 46g409kcal0g0g46.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]197g665kcal23.7g0g72.9g0g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Suola, annos 3g5.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 6.9g22kcal1g1.3g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g4517kcal312.4g10.6g377.8g8.6g
Valittu annoskoko1044g2259kcal156.2g5.3g188.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna522g1129kcal78.1g2.7g94.5g2.2g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119