Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 113g34kcal1.4g5.4g0.2g1.9g
Papu valkoinen, keitetty 150g161kcal12.6g21g0.5g10.5g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 75g239kcal18.3g34.3g1.4g6.7g
Tomaattimurska 300g88kcal1.7g15.9g0.6g5.7g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)15g21kcal0.6g1.3g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1211kcal71g159.4g19.8g50g
Valittu annoskoko1044g606kcal35.5g79.7g9.9g25g
Annoskoko puolitettuna522g303kcal17.8g39.9g5g12.5g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g0.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829