Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 514g123kcal9.3g11.2g1.5g11.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 321g112kcal14.7g6.2g1g8g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g161g193kcal5.5g5.8g16.1g0g
Voi 6.4g47kcal0.1g0g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.7g0.1g0.3g
Mozzarella juustoraaste, valio32g93kcal8.4g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g1199kcal78g59.8g61.2g40g
Valittu annoskoko1044g600kcal39g29.9g30.6g20g
Annoskoko puolitettuna522g300kcal19.5g15g15.3g10g
Arvot/100g100g57kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053