Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g113g79kcal13.6g4.5g0.6g0g
Rypsiöljy 75g667kcal0g0g75.4g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g603g2020kcal83.2g386.5g13.9g36.2g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.3g0g0.1g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g60g212kcal15.7g1.5g16.3g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g30g64kcal6g1.8g3.6g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g30g27kcal4.8g0.3g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g6176kcal247.8g797.8g221.4g72.6g
Valittu annoskoko1044g3088kcal123.9g398.9g110.7g36.3g
Annoskoko puolitettuna522g1544kcal62g199.5g55.4g18.2g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149