Sumuinen suklaakakku (karppausinfo)

Kaada kahvi astiaan, jossa sulatat suklaan.

Ja suklaan laitat hieman pienempiin osiin ja sulatat vesihauteessa.

Kun suklaa on sulanut, lisää vuorottelen sokeria ja voita ja sekoittele samalla.

Ota astia pois vesihauteesta ja lisää joukkoon 4 kevyesti vatkattua kananmunaa.

Sekoita.

Kaada irtopohjavuokaan, jonka pohjan olet päällystänyt leivinpaperilla.

Paista uunissa 175 asteessa 40 minuuttia.

Kakku kohoaa uunissa, mutta läsähtää, kun otat pois.

Keine panic.

Tarjoa vaikka kermavaahdon tai vaniljajäden kera.

Aivan tajuton suklaakakku ja tosi helppo.

Maku vaan paranee muutaman jääkaappipäivän jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 836 grammaa

Makes
AineksetMääräEnergiaPHRK
Espresso, vahva kahvijuoma, tuplana125g11kcal0.6g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Canderel makeutusjauhe20g77kcal0.6g18.6g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)313g2250kcal0.3g0.3g250g0g
Arriba Seperieur Premium Cocoa 81% (Lidl), annos 125g313g1613kcal31.3g71.3g133.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2090g8685kcal134.4g186g824g0g
Valittu annoskoko1045g4343kcal67.2g93g412g0g
Annoskoko puolitettuna523g2171kcal33.6g46.5g206g0g
Arvot/100g100g416kcal6.4g8.9g39.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201583