Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria450g648kcal72g11.2g33.3g0g
Parsakaali brokkoli 281g99kcal13g5.5g0.8g7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g141g394kcal26.7g0g30.9g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g113g73kcal1.7g4.4g5.6g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%56g129kcal16.3g1.4g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2092g2785kcal259.4g45g165.8g14g
Valittu annoskoko1046g1393kcal129.7g22.5g82.9g7g
Annoskoko puolitettuna523g696kcal64.9g11.3g41.5g3.5g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311