Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt438g201kcal14g21g6.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)88g110kcal9.6g0.3g7.9g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen8.8g63kcal0.1g0.1g7g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%88g140kcal2.4g2.4g13.1g0g
Tonnikala öljyssä 131g249kcal35.6g0g11.8g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g88g61kcal9.6g2.2g1.3g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli88g263kcal3.2g3.7g26.3g0g
Tilli tuore1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g391kcal11.6g79.7g1.4g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2093g2959kcal172.4g218.8g150.8g8g
Valittu annoskoko1047g1479kcal86.2g109.4g75.4g4g
Annoskoko puolitettuna523g740kcal43.1g54.7g37.7g2g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.5g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689