Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas109g306kcal20.8g0g24.1g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Voi 26g190kcal0.3g0.1g21.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.4g0.3g0.9g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi10g27kcal0.9g0.7g2.2g0g
Ruokakerma Valio 5%175g105kcal2.1g4.9g8.8g0g
Poronliha 131g167kcal28.3g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2093g1795kcal111.4g52.4g125.4g3.2g
Valittu annoskoko1046g898kcal55.7g26.2g62.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna523g449kcal27.9g13.1g31.4g0.8g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283