Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 375g123kcal2.3g20.9g0.8g9.6g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g5.6g6.8kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g75g90kcal2.4g3.4g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2094g577kcal10.8g56.2g28.8g20.2g
Valittu annoskoko1047g288kcal5.4g28.1g14.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna524g144kcal2.7g14.1g7.2g5.1g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278011