Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl250g193kcal42.5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.3g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl83g142kcal15g1.2g8.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Lanttu 63g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2095g1011kcal122.2g51.8g33.8g8.6g
Valittu annoskoko1047g506kcal61.1g25.9g16.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna524g253kcal30.6g13g8.5g2.2g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353