Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen44g11kcal0.4g2g0.2g0.9g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto55g153kcal10.4g0g12g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g175g74kcal2.8g15.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.8g22kcal1.1g0.1g1.9g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g109g30kcal0.9g5.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2097g1183kcal99g49.8g64.6g9.6g
Valittu annoskoko1048g592kcal49.5g24.9g32.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna524g296kcal24.8g12.5g16.2g2.4g
Arvot/100g100g56kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757