Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 142g41kcal1.4g6.5g0.4g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g66g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Selleri, annos 50g66g9kcal0.7g2g0g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 101g17kcal2.1g0.2g0.3g2.4g
Pekoni rasvainen 61g230kcal7.4g0g22.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g44g123kcal8.3g0g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2097g988kcal44.4g47g66.8g17.4g
Valittu annoskoko1048g494kcal22.2g23.5g33.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna524g247kcal11.1g11.8g16.7g4.4g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208