Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen101g41kcal2g9.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g30g268kcal0g0g30.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g899g225kcal18g36g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2097g1104kcal42.8g96g62.6g0.8g
Valittu annoskoko1048g552kcal21.4g48g31.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna524g276kcal10.7g24g15.7g0.2g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524