Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.6g0g
Broilerisuikaleet203g248kcal43.1g0g8.1g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Makaroni, pasta 135g442kcal13.8g89.6g1.5g4.5g
Paprika keltainen 45g14kcal0.4g2.3g0.1g0.9g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g90g108kcal3g4.3g9g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.3kcal0.1g0.2g0g0.4g
Curryjauhe (-), annos 5g2.2g7.3kcal0.2g1.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2097g1952kcal126.4g209.4g63.6g15.8g
Valittu annoskoko1048g976kcal63.2g104.7g31.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna524g488kcal31.6g52.4g15.9g4g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358