Perukan paholaishillo

Pilko kuoritut tomaatit ja siemenettömät paprikat ja chilit.

Murskaa valkosipulit ja lisää mausteet.

Anna kiehua puolisen tuntia ja lisää etikka ja hillosokeri ja keitä 5 min.
Jäähdytä hetki ja purkita.

Säilytä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1678 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 500g114kcal2.8g17.2g1.5g7g
Paprika punainen 250g73kcal2.3g11.2g1g4.7g
Chili paprika punainen38g15kcal0.8g3.4g0g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Väkiviinaetikka 31g10kcal0g0.2g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g206g804kcal0g202.1g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2098g2085kcal15.2g475.6g5.4g25.4g
Valittu annoskoko1049g1042kcal7.6g237.8g2.7g12.7g
Annoskoko puolitettuna524g521kcal3.8g118.9g1.4g6.4g
Arvot/100g100g99kcal0.7g22.7g0.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200126