Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 200g152kcal3.7g30.8g0.4g2g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)125g150kcal25g0g4.4g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2098g1009kcal84.8g106.8g21.8g6.4g
Valittu annoskoko1049g504kcal42.4g53.4g10.9g3.2g
Annoskoko puolitettuna524g252kcal21.2g26.7g5.5g1.6g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339