Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana3052g5249kcal546.3g15.3g335.7g0g
Valkosipuli 15g17kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Chili paprika punainen10g3.8kcal0.2g0.9g0g0g
Paprikajauhe 7.6g25kcal1.1g1.4g1g2.9g
Mustapippuri 7.6g21kcal0.8g2.9g0.3g2g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g572g687kcal154.5g108.7g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)954g258kcal12.4g45.8g1.9g16.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g744g208kcal4.5g44.3g1.5g18.6g
Lanttu 1144g330kcal11.4g52.6g3.4g20.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1907g1452kcal35.9g295.6g3.8g19.1g
Vesi595g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g954g1049kcal28.6g30.5g95.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18597kcal1593.8g1201g892g159.4g
Valittu annoskoko10000g9299kcal796.9g600.5g446g79.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4649kcal398.5g300.3g223g39.9g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142