Kasvislasagne - itse tehty

Öljy kattilaan.

Siihen sipulit.

Lopuksi tomaattimurska.

Sitten maustetta peliin : suolaa ja pippuria ja jos haluaa niin jotain chiliä.

sitten valkokastikkeen valmistus.

maito kattilaan ja sekaan vehnäjauho.

Kiehautus miedolla lämmöllä KOKOAJAN sekoittaen (palaa minuutissa pohjaan ja alkaa haista).

sekoittaa täytyy about 20-30min.

mutta lopussa palkitsee lämmin lasagne :P kun kastike kiehahtanut sekoitetaan joukkoon tuorejuusto.

ja maustetaan muskottipähkinällä ja viherpippurilla.

laita laakeaan vuokaan ensin kasviskastiketta.

Sitten valkokastiketta.

Päälle levyt.

Toista niin monta kertaa kun kastikkeita riittää (about 4-5).

päällimmäiseen kerrokseen laita valkokastiketta ja valkokastikkeen päälle vielä juustoraastetta.

Ripottele myös fetapalat päällimmäiseksi.

paista koko hoito uunissa 175 asteessa alimmalla tasolla.

Noin 40-50min, riippuen uunista.

Butter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy, Myllyn Paras65g228kcal8.5g45.5g1g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Tomaattimurska, 1 prk250g67kcal1.5g13.2g0.5g3.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen350g116kcal11.6g17.2g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g22g77kcal2.8g15g0.5g0.8g
Juustoraaste Arla Magre 17%38g105kcal10.9g0.9g6.4g0g
Feta Arla Apetina 50g15g38kcal2.1g0.4g3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light50g90kcal4.2g1.8g7.5g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2098g1723kcal89.2g204.6g58.8g19.6g
Valittu annoskoko1049g861kcal44.6g102.3g29.4g9.8g
Annoskoko puolitettuna525g431kcal22.3g51.2g14.7g4.9g
Arvot/100g100g82kcal4.3g9.8g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=42906