Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g8.9g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kermaviili Ingman 10%28g33kcal0.9g1.2g2.8g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g2.8g7.1kcal0.5g1.3g0.2g0.4g
Kananmuna kuoreton 7.6g11kcal1g0g0.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 58g132kcal11g0g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g393kcal27.6g10.6g27.4g0.8g
Valittu annoskoko105g197kcal13.8g5.3g13.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g98kcal6.9g2.7g6.9g0.2g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745