Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g110kcal0g0g12.4g0g
Pellavansiemenöljy25g224kcal0g0g24.9g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g12g10kcal0g0g1.1g0g
Viinietikka 55g11kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g710kcal0g0.6g76.8g0g
Valittu annoskoko105g355kcal0g0.3g38.4g0g
Annoskoko puolitettuna53g178kcal0g0.2g19.2g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233