Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g31g6.3kcal0g1.3g0g0g
Puna-ahven savustettu 55g62kcal9.2g0g2.7g0g
Soijakastike 16g9kcal0.8g1.5g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.7g18kcal0.7g0.2g1.5g0.3g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g195kcal21.4g7.2g8.4g0.6g
Valittu annoskoko105g98kcal10.7g3.6g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna53g49kcal5.4g1.8g2.1g0.2g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107271