Saaristolaisleipä

1 l piimää
75 g hiivaa
3 dl siirappia
3 dl kaljamaltaita
3 dl vehnäleseitä
3 dl ruisjauhoja
1 rkl suolaa
12 dl vehnäjauhoja
Voiteluun siirappivettä siten, että siirappia on määrästä 1/3.

Reseptistä tulee n. 45 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä AB Acidophilus Valio39g21kcal1.2g1.8g1g0g
Hiiva 2.9g2.2kcal0.4g0g0g0.2g
Siirappi 16g49kcal0g12.2g0g0g
Kaljamallas, Tuoppi, 1dl=80g (rouhittu ruismallas)9g36kcal1.1g7.2g0.2g1.3g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%2.3g5.9kcal0.3g0.3g0.1g1.1g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g6.4g20kcal0.6g3.9g0.1g0.9g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai28g98kcal3.4g20g0.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g464kcal14g90.8g4g8.6g
Valittu annoskoko105g232kcal7g45.4g2g4.3g
Annoskoko puolitettuna53g116kcal3.5g22.7g1g2.2g
Arvot/100g100g221kcal6.7g43.3g1.9g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134952