Raejuustomakaroonilaatikko

Pasta sipuli ja jauheliha.

Laita keittämätön pasta, rejuusto ja valkuaiset uuninkestävään vuokaan, lisää paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisää litra keitettyä vettä ja mieleiset mausteet.

Sekoita kunnolla.

Anna olla uunissa 200C
noin tunnin.

Anna sen jälkeen vetäytyä kunnolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Hade
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino16g53kcal3.6g8.3g0.6g0.9g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g25g16kcal3.2g0.5g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.7g0g2.5g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g6.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g228kcal24.2g17.8g6.4g1.8g
Valittu annoskoko105g114kcal12.1g8.9g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g57kcal6.1g4.5g1.6g0.5g
Arvot/100g100g109kcal11.5g8.5g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148930