Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 41g57kcal5.2g0.1g4g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g30g144kcal2.1g15.6g8.1g0g
Hermesetas-jauhe1.5g4.3kcal0g0.8g0g0.6g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen2.3g8.1kcal1.1g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g862kcal17.6g34.8g73g1.8g
Valittu annoskoko105g431kcal8.8g17.4g36.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g216kcal4.4g8.7g18.3g0.5g
Arvot/100g100g410kcal8.4g16.6g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038