Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska63g19kcal0.9g4.1g0.3g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g11g25kcal2.6g0.1g1.6g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 13g28kcal1.7g0.2g2.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Spagetti 8.7g29kcal0.9g5.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g236kcal12.6g21g11.8g0.8g
Valittu annoskoko105g118kcal6.3g10.5g5.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g59kcal3.2g5.3g3g0.2g
Arvot/100g100g112kcal6g10g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304