Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g25g55kcal2.4g10g0.4g2.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Salsa medium (Rainbow)17g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g17g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g3.3g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman20g40kcal4.4g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g282kcal22g23.6g10.2g5.4g
Valittu annoskoko105g141kcal11g11.8g5.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna53g71kcal5.5g5.9g2.6g1.4g
Arvot/100g100g134kcal10.5g11.2g4.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225