Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Omena, keskikokoinen 200g22g7.4kcal0g1.6g0.1g0.4g
Päärynä kuorittu 22g10kcal0.1g1.7g0g0.9g
Valio Viola sinihome tuorejuusto11g18kcal0.9g0.4g1.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g6.6g17kcal1.8g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g119kcal6g9.6g5.6g3.2g
Valittu annoskoko105g59kcal3g4.8g2.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna53g30kcal1.5g2.4g1.4g0.8g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849