Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g44g162kcal2g13.6g10.9g1.6g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g18g19kcal4g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g22g31kcal1.7g2.6g1.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)16g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g433kcal15.8g34.2g25.6g3.4g
Valittu annoskoko105g217kcal7.9g17.1g12.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna53g108kcal4g8.6g6.4g0.9g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.3g12.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822