Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 17g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g2.6g6.9kcal0.2g1.3g0g0.3g
Chili paprika punainen1.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)3.4g6.9kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 13g16kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g288kcal27.4g8.6g15.6g0.8g
Valittu annoskoko105g144kcal13.7g4.3g7.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g72kcal6.9g2.2g3.9g0.2g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.1g7.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905