Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 36g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Taloussuklaa, Fazer22g113kcal0.9g12.2g6.6g1.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g8.7g49kcal0.7g4.8g3g0g
Vispikerma Flora 20%38g84kcal1.1g1.9g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g595kcal14.4g38g42g2.4g
Valittu annoskoko105g297kcal7.2g19g21g1.2g
Annoskoko puolitettuna53g149kcal3.6g9.5g10.5g0.6g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.1g20g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286452