Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)8.3g4.6kcal1.6g0.3g0.3g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 8.3g25kcal1.5g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g90kcal7g6.4g5.4g2.2g
Valittu annoskoko105g45kcal3.5g3.2g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna53g23kcal1.8g1.6g1.4g0.6g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3.1g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536