Hernekeitto, sianliha-pekoni

Liotetaan kuivia herneitä ohjeen mukaan yli yön. Ruskistetaan lihat ja kipataan herneiden sekaan kiehumaan.

Annetaan muhia matalalla lämmöllä kauan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 840 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianlihasuikale, annos 100g38g82kcal6.9g0g6.1g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus18g61kcal2.5g0.1g5.6g0g
Herne kuivattu50g141kcal9g24.3g0.5g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g568kcal36.8g48.8g24.4g10g
Valittu annoskoko105g284kcal18.4g24.4g12.2g5g
Annoskoko puolitettuna53g142kcal9.2g12.2g6.1g2.5g
Arvot/100g100g271kcal17.5g23.2g11.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34161