Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g19g60kcal0.5g14.4g0.1g1.4g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g12g37kcal2.6g0.1g2.6g0g
Pistaasipähkinä, Parrots7g46kcal1.5g1.1g4g0.9g
Viikuna, pehmeä , kuivattu8.7g23kcal0.3g4.8g0.2g0.8g
Kananmuna 50g(kpl)35g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g13g118kcal0g0g13.1g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)7.9g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g678kcal18.2g42.6g47.8g6.2g
Valittu annoskoko105g339kcal9.1g21.3g23.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna53g170kcal4.6g10.7g12g1.6g
Arvot/100g100g323kcal8.7g20.3g22.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375613