Katajanmarjainen poronkäristys

Ruskista kohmeiset lihat muutamassa erässä voissa pannulla, siirrä lihat pataan.

Kuullota kasvikset ja lisää pataan.

Kaada joukkoon vesi ja olut.

Mausta suolalla, laakerinlehdellä, pippurilla ja huhmaressa hienonnetuilla katajanmarjoilla.

Hauduta kannen alla liedellä tai uunissa 200 asteessa noin tunti, kunnes liha on mureaa.

Ripottele päälle runsaasti persiljaa.

Tarjoa puolukkahillon, perunasoseen ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys 50g71kcal8.8g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 16g6.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g198kcal18.4g3.8g11g1g
Valittu annoskoko105g99kcal9.2g1.9g5.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna53g49kcal4.6g1g2.8g0.3g
Arvot/100g100g94kcal8.8g1.8g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397282