Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 27g45kcal4.6g0g3g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g23g16kcal0.4g3.1g0g0.2g
Porkkana, raaka, annos 100g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g2.3g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%9g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Voi 0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g172kcal11g9.6g9.4g1.2g
Valittu annoskoko105g86kcal5.5g4.8g4.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna53g43kcal2.8g2.4g2.4g0.3g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440264