Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 44g11kcal0.8g1g0.1g1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 4.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.4g10kcal0.7g0g0.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g84kcal4.8g2.6g5.6g2.2g
Valittu annoskoko105g42kcal2.4g1.3g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna53g21kcal1.2g0.7g1.4g0.6g
Arvot/100g100g40kcal2.3g1.2g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532