Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 33g119kcal2.7g25.9g0.2g0.6g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 33g55kcal9.1g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Valkoviini kuiva 9g6.4kcal0g0.1g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g3.8g15kcal1.2g0g1.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.4g3.7kcal0.2g0.2g0.3g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g12g15kcal0.4g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g462kcal27.4g59.4g10.6g1.6g
Valittu annoskoko105g231kcal13.7g29.7g5.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna53g116kcal6.9g14.9g2.7g0.4g
Arvot/100g100g220kcal13g28.3g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680