Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 51g174kcal5.2g35.4g0.6g1.8g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7.8g55kcal0.1g0g6.2g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.9g12kcal0.9g0g0.9g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g31g16kcal0.9g1.2g0.8g0g
Ruohosipuli, tuore1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g542kcal16.6g74.2g18.8g3.6g
Valittu annoskoko105g271kcal8.3g37.1g9.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna53g136kcal4.2g18.6g4.7g0.9g
Arvot/100g100g258kcal7.9g35.3g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238