Helppo suklaakakku

Tämä on todella helppo ja yksinkertainen ohje, samalla älyttömän hyvää!

50 g margariinia
1 kananmuna (n.50 g)
1 1/2 dl sokeri (n. 145 g)
1 1/4 dl vehnäjauhoja (n. 80 g)
2 rkl kaakaojauhetta (n. 6 g)
1 tl vaniljasokeria (n. 3 g)
ripaus suolaa

Tästä tulee pieneen, 15 cm halkaisijaltaan irtopohjakakkuvuokaan annos.

Jos teet normaalikokoiseen, tuplaa aineiden määrät!

Kananmuna ja sokeri vaahdotetaan, sekaan sulatettu, jäähtynyt voi vuorotellen kuivien aineiden kanssa.

Paista uunissa 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Kakusta tulee parasta, kun sen jättää keskeltä löysäksi ja antaa jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Ellushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 16g84kcal0.1g0.1g9.4g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Sokeri 45g183kcal0g45.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Kaakaojauhe (Pirkka), annos 23g1.9g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g770kcal10.2g127g23.6g1.8g
Valittu annoskoko105g385kcal5.1g63.5g11.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g193kcal2.6g31.8g5.9g0.5g
Arvot/100g100g367kcal4.9g60.5g11.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92836