Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 31g8.7kcal0.4g1.3g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Punajuuri 5g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.7g3.8kcal0.2g0.9g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g76kcal6.2g5.4g3.2g1.8g
Valittu annoskoko105g38kcal3.1g2.7g1.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g19kcal1.6g1.4g0.8g0.5g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.6g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374