Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 21g33kcal2.4g1.1g2.1g0g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%18g23kcal0.5g0.4g2.3g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)11g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Ketsuppi, Felix2.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g150kcal6.8g9g10g0.2g
Valittu annoskoko105g75kcal3.4g4.5g5g0.1g
Annoskoko puolitettuna53g38kcal1.7g2.3g2.5g0.1g
Arvot/100g100g72kcal3.2g4.3g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609