Herkkusienivuoka

Ruskista pilkotut sienet ja sipulit.

Mausta, esim.

timjami 1/2 tl, basilika 2 tl.

Keitä riisi puolikypsäksi.

Laita ruokaöljyllä kevyesti voideltuun vuokaan kerroksittain ensin suurin osa keitetystä riisistä, sitten sieni-sipuliseos, 4-5 keskikokoista tomaattia viipaloituna, yksi pieni silputtu purjo ja päällimmäiseksi kerrokseksi loput riisit.

Kuorruta sienivuoka juustokastikkeella.

Juustokastike:
Kiehauta vehnäjauhot ruokaöljyssä, lisää vähän kerrallaan 1/2 dl maitoa ja raastettu juusto.

Keitä koko ajan sekoittaen kunnes juusto on sulanut.

Mausta, esim.

viherpippurilla.

Laita sienivuoka lopuksi n. 50 min ajaksi 200 asteiseen uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho sunnuntai2.8g10kcal0.3g2g0.1g0.1g
Oltermanni 17%5.6g15kcal1.7g0g1g0g
Kevytmaito hyla (Valio)28g13kcal0.9g1.4g0.4g0g
Purjosipuli 3.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti 35g8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Maggi kasvisliemikuutio 12 g/kpl0.6g2kcal0g0.1g0.1g0g
Kokojyväriisi (Uncle bens), annos 100g11g38kcal0.9g8g0.2g0.5g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Herkkusieni, tuore Pirkka11g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g193kcal9g26.8g5g2.6g
Valittu annoskoko105g97kcal4.5g13.4g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g48kcal2.3g6.7g1.3g0.7g
Arvot/100g100g92kcal4.3g12.7g2.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73620