Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g33g92kcal6.2g0g7.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g35g12kcal0.6g2.4g0g0.5g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g38g30kcal4.1g1.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g269kcal21.8g7g16.6g1g
Valittu annoskoko105g134kcal10.9g3.5g8.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna53g67kcal5.5g1.8g4.2g0.3g
Arvot/100g100g128kcal10.4g3.3g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94573