Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 19g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kurkku 13g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g23g44kcal5.8g0g2.3g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g17g10kcal0.1g2.6g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana210g164kcal16.2g7.8g7.4g2.6g
Valittu annoskoko105g82kcal8.1g3.9g3.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna53g41kcal4.1g2g1.9g0.7g
Arvot/100g100g78kcal7.7g3.7g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340