Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g11g2.4kcal0.3g0.3g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)16g30kcal3.1g0g1.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g14g1.5kcal0.2g0.1g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g25g5kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Kurkku 5.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.2g4.3kcal0g0g0.4g0.1g
Kananmuna, keitetty 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g182kcal10.8g7.2g11.6g1.4g
Valittu annoskoko105g91kcal5.4g3.6g5.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna53g46kcal2.7g1.8g2.9g0.4g
Arvot/100g100g87kcal5.1g3.4g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308